+31 (0) 55 5430812 info@oncoreva.com

Uw kind kan revalideren tijdens of na de ziekte. Wij werken samen met Ingeborg de Reus. De gevolgen van de medische behandeling kan voor uw kind sociale en/of maatschappelijke beperkingen opleveren waardoor het van belang is dat er aan alle motorische, cognitieve en fysieke aspecten aandacht gegeven wordt.

 

Ingeborg de Reus:

Als kinderfysiotherapeut is Ingeborg gespecialiseerd in het behandelen van zuigelingen. Ingeborg behandeld al jaren kinderen met voorkeurshoudingen, excessief huilgedrag en overige problematiek die geregeld voorkomt bij kleine kinderen. Tevens is Ingeborg gespecialiseerd in het begeleiden van gezinnen waarbij het kind prematuur dan wel dysmatuur geboren is.

Als dochter van huisartsen is Ingeborg al haar hele leven bekend en begaan met oncologisch lijden. Helaas komen ook bij kinderen verschillende soorten kanker voor. Haar doel is om deze kinderen en het gehele gezin zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Dan is een samenwerking met een oncologie fysiotherapeut erg belangrijk! Door onze krachten te bundelen kunnen we optimale zorg en ondersteuning bieden.

Ingeborg 1     Ingeborg 2   inge2