+31 (0) 55 5430812 info@oncoreva.com
111 11213

Wat doet de oncologie manicure?

Door chemotherapie en/of andere medische behandelingen kunt u zeer veel bijwerkingen aan nagels en huid ervaren. De oncologie manicure is speciaal opgeleid voor deze bijwerkingen. Er wordt niet gewerkt met materiaal wat wondjes kan veroorzaken en u krijgt uw persoonlijke spullen zodat er geen infecties optreden. Er wordt geen gebruik gemaakt van afdekkende materialen zodat de nagels nog erger beschadigen maar de oncologie manicure heeft een passende therapie en verzorging voor uw nagels en huid. U krijgt een aangepaste manicure waarna er een IBX behandeling wordt ingezet.

11 12

Voor welke klant is IBX geschikt?

IBX is geschikt voor vrouwen én mannen, die mooie, lange natuurlijke nagels willen hebben, maar voor wie dat niet mogelijk was ten gevolge van chemotherapie, een beschadiging in de matrix of een natuurlijke zwakte. IBX herstelt en verstevigt de natuurlijke nagel en het is kleurloos en dus onzichtbaar.
IBX IN HET KORT! Het IBX systeem: – versterkt slappe en dunne nagels – vermindert witte vlekken – egaliseert ribbels/groeven – herstelt splijtende nagels – herstelt schilferige nagels – hydrateert droge nagels – verbetert de kleur en het uiterlijk van de nagel – onzichtbaar aan de buitenkant.

IBX tijdens of na chemotherapie

Mannen of vrouwen die chemo gaan ondervinden kunnen baat hebben bij een IBX behandeling 3 weken voor de chemo en tijdens de chemo. IBX zorgt ervoor dat de nagelplaat in elkaar blijft tijdens de chemo, een echte vooruitgang.

 

Paraffine behandeling

Waarom een paraffinepakking?

  • het maakt de huid elastischer
  • het stimuleert de doorbloeding
  • verbetert onderhuids bindweefsel
  • verzacht de nagelriemen
  • verzacht pijnlijke spieren
  • vermindert ontstekingen in gewrichten

Prijzen

Oncologie manicure behandeling €27,50

Paraffine behandeling handen €12,-

Dadi’oil 3,75 ml €7,-

IBX wordt uitgevoerd in combinatie met een manicurebehandeling.