+31 (0) 55 5430812 info@oncoreva.com
Ivo Rigter
Oncologie Fysiotherapeut
Ivo Rigter is gepassioneerd met zijn beroep. Hij werkt samen met de plastische chirurgen en geeft litteken therapie. Ook behandeld hij de gevolgen van fibrosering(bestraling) en andere huidproblematiek ten gevolgen van de medische behandeling. Ivo ziet u als mens en zet zich 100% in voor een optimaal herstel en/of behoud van kwaliteit van leven. Ivo komt aan huis en verzorgt de fysiotherapeutische diensten in het hospice.
Mail mij!
Ingeborg Rekswinkel
Oncologie Fysiotherapeut/ Oedeem fysiotherapeut
Ingeborg Rekswinkel zet haar focus op het fysieke gedeelte en de bijkomende psychosociale factoren. Ingeborg traint met u alle aspecten die nodig zijn voor uw herstel,dit kan individueel en in groepsverband. Daarbij besteed zij ook aandacht aan uw activiteiten niveau(dagbesteding) en het re-integreren naar uw werk indien van toepassing. Indien nodig komt zij aan huis bij u en verzorgt alle fysiotherapeutische diensten in het hospice. U en uw naasten staan centraal.
Mail mij!
Ingeborg de Reus
Kinderfsyiotherapeut
Zie het kopje : Kinderoncologie.
Laura Bulten
Oncologie diƫtist
Laura heeft veel ervaring als oncologie dietist binnen het ziekenhuis en is sinds 2017 werkzaam bij Oncoreva. Hier ziet zij binnen het multidisciplinaire team alle oncologie patienten voor voedingsadvies tijdens of na de medische behandeling.
Wouter van Leeuwen
Orofaciaal therapeut bij hoofd-hals oncologie
De orofaciaal fysiotherapeut is een specialist die u helpt bij gezondheidsproblemen die te maken hebben met het niet goed functioneren van spieren en gewrichten in het hoofd, het halsgebied en het kauwstelsel. Deze fysiotherapeut wordt hierom ook wel eens aangeduid als kaakfysiotherapeut. De therapeut is uitgebreid geschoold in tandheelkundige aspecten, specifieke zenuw-aandoeningen, kanker in het hoofd-halsgebied en specifieke stoornissen die te maken hebben met de nek. Er is veelal een nauwe samenwerking met de huisarts, tandarts, orthodontist, kaakchirurg, tandartsgnatholoog of KNO-arts.
Krista Somberg
Mindfulness & Yoga docent
Krista is al jaren mindfulness en yoga docent. Ook is Krista een zeer gedreven fysiotherapeut en kan daardoor in samenspraak met de oncologie fysiotherapeuten veel voor u betekenen.
Annemieke Merckelbach
Maatschappelijk werker, Mindfulness trainer
R. van Lavieren-de Boer
Revalidatie arts